Reduceri!

Ulei Tamaie 5ml Mayam la reducere

24,80 lei

Uleiul de tamaie este o esenta pretioasa cu proprietati terapeutice recunoscute, utilizata in cosmetica, aromaterapie si parfumerie. Se extrage prin distilare cu aburi din rasina copacului Boswellia. Creandu-se un lichid clar de culoare maronie. Tamaia este cunoscuta si sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rasini sunt denumite tamaie, insa cea autentica este obtinuta din arborele de Boswellia carterii.Este considerat ca fiind un ulei mistic folosit pentru elevare spirituala. Este stimulator al sistemului imunitar si revitalizant pentru piele. Datorita parfumului sau balsamic, dulce-picant si cu note orientale, rasina extrasa era folosita inca din antichitate in ritualurile religioase pentru a aduce jertfa zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele. In vechiul Egipt, femeile foloseau tamaia impreuna cu mirul in masti de intinerire a pielii.Dorinta de a avea o viata calma, bine structurata si sanatoasa este aproape tot timpul distrusa de problemele cu care ne intalnim zi de zi, fie la locul de munca, fie in propria casa. Stresul ne schimba personalitatea, nu vom reusi sa ne mai bucuram de lucrurile adevarat importante, iar acest lucru ne va afecta atat sanatatea cat si relatia noastra cu cei dragi. Raspunsul se regaseste in meditatie si rituale de calmare si limpezire a mintii. Tamaia calmeaza mintea, ajuta la o respiratie profunda, este excelent pentru a fi utilizat in meditatie. Ajuta la atenuarea anxietatii si amelioreaza starile obsesive legate de trecut. Pe langa acestea, uleiul esential de tamaie are proprietati de regenerare a pielii, de tonifiere si stimuleaza sistemul imunitar. Se poate folosi pentru indepartarea acneei, vergeturilor si chiar si a ridurilor.Mod de utilizare in cosmetica si aromaterapie: – nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, aromaterapeutice si de parfumerie; – dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice: 0,5-2%; – 1-3 picaturi de ulei esential adaugat la 10 ml ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru fata; – 30-60 picaturi in 100 ml ulei sau unt vegetal, pentru aplicatii pe corp; – ca ingredient in prepararea de creme, balsamuri, unguente, uleiuri de masaj; – ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, inclusiv cele barbatesti; – ca ingredient in unguente toracice pentru imbunatatirea functiilor tractului respirator; – diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale; – difuzat in incaperi cu lampa de aromaterapie/lumanare, impreuna cu alte uleiuri esentiale; – ca esenta cu note de baza pentru prepararea de parfumuri.

Catre Magazin

SKU: 40348 Categorie: Etichetă:

Descriere

Ulei Tamaie 5ml Mayam la reducere

Uleiul de tamaie este o esenta pretioasa cu proprietati terapeutice recunoscute, utilizata in cosmetica, aromaterapie si parfumerie. Se extrage prin distilare cu aburi din rasina copacului Boswellia. Creandu-se un lichid clar de culoare maronie. Tamaia este cunoscuta si sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rasini sunt denumite tamaie, insa cea autentica este obtinuta din arborele de Boswellia carterii.Este considerat ca fiind un ulei mistic folosit pentru elevare spirituala. Este stimulator al sistemului imunitar si revitalizant pentru piele. Datorita parfumului sau balsamic, dulce-picant si cu note orientale, rasina extrasa era folosita inca din antichitate in ritualurile religioase pentru a aduce jertfa zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele. In vechiul Egipt, femeile foloseau tamaia impreuna cu mirul in masti de intinerire a pielii.Dorinta de a avea o viata calma, bine structurata si sanatoasa este aproape tot timpul distrusa de problemele cu care ne intalnim zi de zi, fie la locul de munca, fie in propria casa. Stresul ne schimba personalitatea, nu vom reusi sa ne mai bucuram de lucrurile adevarat importante, iar acest lucru ne va afecta atat sanatatea cat si relatia noastra cu cei dragi. Raspunsul se regaseste in meditatie si rituale de calmare si limpezire a mintii. Tamaia calmeaza mintea, ajuta la o respiratie profunda, este excelent pentru a fi utilizat in meditatie. Ajuta la atenuarea anxietatii si amelioreaza starile obsesive legate de trecut. Pe langa acestea, uleiul esential de tamaie are proprietati de regenerare a pielii, de tonifiere si stimuleaza sistemul imunitar. Se poate folosi pentru indepartarea acneei, vergeturilor si chiar si a ridurilor.Mod de utilizare in cosmetica si aromaterapie: – nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, aromaterapeutice si de parfumerie; – dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice: 0,5-2%; – 1-3 picaturi de ulei esential adaugat la 10 ml ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru fata; – 30-60 picaturi in 100 ml ulei sau unt vegetal, pentru aplicatii pe corp; – ca ingredient in prepararea de creme, balsamuri, unguente, uleiuri de masaj; – ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, inclusiv cele barbatesti; – ca ingredient in unguente toracice pentru imbunatatirea functiilor tractului respirator; – diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale; – difuzat in incaperi cu lampa de aromaterapie/lumanare, impreuna cu alte uleiuri esentiale; – ca esenta cu note de baza pentru prepararea de parfumuri.

Asemănător cu Ulei Tamaie 5ml Mayam

Cumpara Ulei Tamaie 5ml Mayam la reducere acum online si ai:

Modalitate de Plata: online cu cardul sau la livrare.
Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.
Produse originale direct de la producător.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

putereaursului.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile putereaursului.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Ulei Tamaie 5ml Mayam

Uleiul de tamaie este o esenta pretioasa cu proprietati terapeutice recunoscute, utilizata in cosmetica, aromaterapie si parfumerie. Se extrage prin distilare cu aburi din rasina copacului Boswellia. Creandu-se un lichid clar de culoare maronie. Tamaia este cunoscuta si sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rasini sunt denumite tamaie, insa cea autentica este obtinuta din arborele de Boswellia carterii.Este considerat ca fiind un ulei mistic folosit pentru elevare spirituala. Este stimulator al sistemului imunitar si revitalizant pentru piele. Datorita parfumului sau balsamic, dulce-picant si cu note orientale, rasina extrasa era folosita inca din antichitate in ritualurile religioase pentru a aduce jertfa zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele. In vechiul Egipt, femeile foloseau tamaia impreuna cu mirul in masti de intinerire a pielii.Dorinta de a avea o viata calma, bine structurata si sanatoasa este aproape tot timpul distrusa de problemele cu care ne intalnim zi de zi, fie la locul de munca, fie in propria casa. Stresul ne schimba personalitatea, nu vom reusi sa ne mai bucuram de lucrurile adevarat importante, iar acest lucru ne va afecta atat sanatatea cat si relatia noastra cu cei dragi. Raspunsul se regaseste in meditatie si rituale de calmare si limpezire a mintii. Tamaia calmeaza mintea, ajuta la o respiratie profunda, este excelent pentru a fi utilizat in meditatie. Ajuta la atenuarea anxietatii si amelioreaza starile obsesive legate de trecut. Pe langa acestea, uleiul esential de tamaie are proprietati de regenerare a pielii, de tonifiere si stimuleaza sistemul imunitar. Se poate folosi pentru indepartarea acneei, vergeturilor si chiar si a ridurilor.Mod de utilizare in cosmetica si aromaterapie: - nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, aromaterapeutice si de parfumerie; - dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice: 0,5-2%; - 1-3 picaturi de ulei esential adaugat la 10 ml ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru fata; - 30-60 picaturi in 100 ml ulei sau unt vegetal, pentru aplicatii pe corp; - ca ingredient in prepararea de creme, balsamuri, unguente, uleiuri de masaj; - ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, inclusiv cele barbatesti; - ca ingredient in unguente toracice pentru imbunatatirea functiilor tractului respirator; - diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale; - difuzat in incaperi cu lampa de aromaterapie/lumanare, impreuna cu alte uleiuri esentiale; - ca esenta cu note de baza pentru prepararea de parfumuri.

Product SKU: 40348

Product Currency: Ron

Product Price: 24.8

Price Valid Until: 1970-01-01

Product In-Stock: InStock