Reduceri!

Ulei esential de Bois de Rose (Lemn de Trandafir) 10ml la reducere

10,92 lei

Uleiul esential de lemn de trandafir este obtinut din lemnul unui arbore exotic, Aniba Rosaedora, un lemn de un rosu viu si foarte parfumat ce creste in padurile amazoniene, prin distilarea scoartei in vapori de apa.De-a lungul timpului a fost exploatat pentru lemnul sau pretios, folosit la realizarea sculpturilor pretioase, dar si pentru obtinerea pretiosului uleiul esential din lemn de trandafir, foarte parfumat si folosit in cosmetica, aromaterapie si parfumerie.Uleiul esential din lemn de trandafir este foarte bine tolerat de piele si are proprietati de regenerare si intinerire celulara remarcabile, calmante si emoliente.Proprietatile uleiului de Bois de Rose:regenereaza si intinereste tenulantibacterian, antifungicreda fermitatea pieliicalmant si emolientpurifiant pentru pielea cu problemecalmant si echilibrant al sistemului nervos si a starilor emotionaleafrosidiacAplicatii: este un produs potrivit pentru orice tip de tenintinerirea, tonifierea pieliitenuri obosite si devitalizatetenuri acneiceameliorarea vergeturilor si cicatricilordepresie, agitatie, surmenaj intelectual, stresastenie sexualadepresie si astenie – masati de doua ori pe zi cu 3 picaturi de ulei esential de lemn de trandafir aplicate de-a lungul coloanei vertebrale Administrare:incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, uleiuri de masaj pentru vergeturiIncorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in produse specifice sau prepararea de unguente pentru rani, dermatozeparfumarea cosmeticelor, adaugati cateva picaturi de ulei esential de lemn de trandafir in gama cosmeticaparfumarea si dezinfectarea aerului prin difuzarea uleiului esential de lemn de trandafirPrecautii: Poate provoca alergii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza in primul trimestru de sarcina. Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapiePastrare: loc uscat, ferit de caldura si lumina.

Catre Magazin

SKU: 39703 Categorie: Etichetă:

Descriere

Ulei esential de Bois de Rose (Lemn de Trandafir) 10ml la reducere

Uleiul esential de lemn de trandafir este obtinut din lemnul unui arbore exotic, Aniba Rosaedora, un lemn de un rosu viu si foarte parfumat ce creste in padurile amazoniene, prin distilarea scoartei in vapori de apa.De-a lungul timpului a fost exploatat pentru lemnul sau pretios, folosit la realizarea sculpturilor pretioase, dar si pentru obtinerea pretiosului uleiul esential din lemn de trandafir, foarte parfumat si folosit in cosmetica, aromaterapie si parfumerie.Uleiul esential din lemn de trandafir este foarte bine tolerat de piele si are proprietati de regenerare si intinerire celulara remarcabile, calmante si emoliente.Proprietatile uleiului de Bois de Rose:regenereaza si intinereste tenulantibacterian, antifungicreda fermitatea pieliicalmant si emolientpurifiant pentru pielea cu problemecalmant si echilibrant al sistemului nervos si a starilor emotionaleafrosidiacAplicatii: este un produs potrivit pentru orice tip de tenintinerirea, tonifierea pieliitenuri obosite si devitalizatetenuri acneiceameliorarea vergeturilor si cicatricilordepresie, agitatie, surmenaj intelectual, stresastenie sexualadepresie si astenie – masati de doua ori pe zi cu 3 picaturi de ulei esential de lemn de trandafir aplicate de-a lungul coloanei vertebrale Administrare:incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, uleiuri de masaj pentru vergeturiIncorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in produse specifice sau prepararea de unguente pentru rani, dermatozeparfumarea cosmeticelor, adaugati cateva picaturi de ulei esential de lemn de trandafir in gama cosmeticaparfumarea si dezinfectarea aerului prin difuzarea uleiului esential de lemn de trandafirPrecautii: Poate provoca alergii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza in primul trimestru de sarcina. Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapiePastrare: loc uscat, ferit de caldura si lumina.

Asemănător cu Ulei esential de Bois de Rose (Lemn de Trandafir) 10ml

Cumpara Ulei esential de Bois de Rose (Lemn de Trandafir) 10ml la reducere acum online si ai:

Modalitate de Plata: online cu cardul sau la livrare.
Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.
Produse originale direct de la producător.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

putereaursului.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile putereaursului.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Ulei esential de Bois de Rose (Lemn de Trandafir) 10ml

Uleiul esential de lemn de trandafir este obtinut din lemnul unui arbore exotic, Aniba Rosaedora, un lemn de un rosu viu si foarte parfumat ce creste in padurile amazoniene, prin distilarea scoartei in vapori de apa.De-a lungul timpului a fost exploatat pentru lemnul sau pretios, folosit la realizarea sculpturilor pretioase, dar si pentru obtinerea pretiosului uleiul esential din lemn de trandafir, foarte parfumat si folosit in cosmetica, aromaterapie si parfumerie.Uleiul esential din lemn de trandafir este foarte bine tolerat de piele si are proprietati de regenerare si intinerire celulara remarcabile, calmante si emoliente.Proprietatile uleiului de Bois de Rose:regenereaza si intinereste tenulantibacterian, antifungicreda fermitatea pieliicalmant si emolientpurifiant pentru pielea cu problemecalmant si echilibrant al sistemului nervos si a starilor emotionaleafrosidiacAplicatii: este un produs potrivit pentru orice tip de tenintinerirea, tonifierea pieliitenuri obosite si devitalizatetenuri acneiceameliorarea vergeturilor si cicatricilordepresie, agitatie, surmenaj intelectual, stresastenie sexualadepresie si astenie - masati de doua ori pe zi cu 3 picaturi de ulei esential de lemn de trandafir aplicate de-a lungul coloanei vertebrale Administrare:incorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in cosmetice sau prepararea de produse cosmetice bio: creme, lotiuni, lapte, uleiuri de masaj pentru vergeturiIncorporarea uleiului esential de lemn de trandafir in produse specifice sau prepararea de unguente pentru rani, dermatozeparfumarea cosmeticelor, adaugati cateva picaturi de ulei esential de lemn de trandafir in gama cosmeticaparfumarea si dezinfectarea aerului prin difuzarea uleiului esential de lemn de trandafirPrecautii: Poate provoca alergii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza in primul trimestru de sarcina. Utilizare interna doar cu avizul medicului, specialistului in aromaterapiePastrare: loc uscat, ferit de caldura si lumina.

Product SKU: 39703

Product Currency: Ron

Product Price: 10.92

Price Valid Until: 1970-01-01

Product In-Stock: InStock