Ulei de Trandafiri, 50ml | MAYAM la reducere

Ulei de Trandafiri, 50ml | MAYAM   Rosa centifolia sau trandafirul cu o sută de petale ori „Rose de Mai”, este foarte popular în special în Franța ca materie primă din care se pot obține o serie de ingrediente cosmetice: ulei esențial, ulei absolut, apă florală, macerat din petale. Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care se transferă în uleiul de bază în timpul macerării au proprietăți antirid, tonifiante și de regenerare cutanată.   Uleiul de susan – baza acestui macerat – este un ulei nutritiv, emolient și catifelant, ușor absorbit de piele, constituind o bază ideală pentru obținerea acestui macerat nobil.   Metoda de obținere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir în ulei de susan Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede de culoare gălbuie; nu este un ulei parfumat, are miros vegetal crud ușor dulceag   Ingrediente (INCI) Sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract.   Proprietățile uleiului macerat de trandafiri emolient, înmoaie și catifelează pielea antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii și la prevenirea semnelor îmbătrânirii cutanate hrănitor, bogat în acizi grași esențiali nesaturați ușor tonifiant și îmbunătățește fermitatea pielii     Recomandări, aplicații este un ulei adecvat în special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur îngrijirea tenului, pielii gâtului și decolteului îngrijirea pielii ridate, lipsite de tonus și elasticitate masaj facial   Cum se folosește uleiul macerat de trandafiri se poate aplica pe piele ca atare, după curățare și tonifiere ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și active liposolubile, pentru masaj facial se poate utiliza ca ingredient în creme, seruri și balsamuri în creme emulsionate se poate include în faza grasă   Mod de păstrare La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.   Date de siguranță, precauții în utilizare A nu se utiliza de persoanele alergice la susan; uz cosmetic! Producător: Mayam   50ml

Catre Magazin

SKU: 6801 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Ulei de Trandafiri, 50ml | MAYAM

Ulei de Trandafiri, 50ml | MAYAM   Rosa centifolia sau trandafirul cu o sută de petale ori „Rose de Mai”, este foarte popular în special în Franța ca materie primă din care se pot obține o serie de ingrediente cosmetice: ulei esențial, ulei absolut, apă florală, macerat din petale. Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care se transferă în uleiul de bază în timpul macerării au proprietăți antirid, tonifiante și de regenerare cutanată.   Uleiul de susan – baza acestui macerat – este un ulei nutritiv, emolient și catifelant, ușor absorbit de piele, constituind o bază ideală pentru obținerea acestui macerat nobil.   Metoda de obținere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir în ulei de susan Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede de culoare gălbuie; nu este un ulei parfumat, are miros vegetal crud ușor dulceag   Ingrediente (INCI) Sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract.   Proprietățile uleiului macerat de trandafiri emolient, înmoaie și catifelează pielea antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii și la prevenirea semnelor îmbătrânirii cutanate hrănitor, bogat în acizi grași esențiali nesaturați ușor tonifiant și îmbunătățește fermitatea pielii     Recomandări, aplicații este un ulei adecvat în special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur îngrijirea tenului, pielii gâtului și decolteului îngrijirea pielii ridate, lipsite de tonus și elasticitate masaj facial   Cum se folosește uleiul macerat de trandafiri se poate aplica pe piele ca atare, după curățare și tonifiere ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și active liposolubile, pentru masaj facial se poate utiliza ca ingredient în creme, seruri și balsamuri în creme emulsionate se poate include în faza grasă   Mod de păstrare La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.   Date de siguranță, precauții în utilizare A nu se utiliza de persoanele alergice la susan; uz cosmetic! Producător: Mayam   50ml

Cumpără Ulei de Trandafiri, 50ml | MAYAM acum online si ai:

Modalitate de Plata: online cu cardul sau la livrare.
Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.
Produse originale direct de la producator.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

putereaursului.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile putereaursului.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.