Tagliatelle Cu Busuioc, Bio, 250 gr, Petrasbio la reducere

Tagliatelle Cu Busuioc, Bio, 250 gr, PetrasbioFaina este obtinuta numai din propriile cerealele ecologice cultivate la ferma din Jamu Mare, jud. Timis. Moara este mica, avand o productivitate redusa, asta reprezentand un avantaj, deoarece faina produsa este de calitate superioara si permanent controlata.Graul dur este o varietate a graului folosita in special pentru prepararea de paste. Faina de grau dur este mai grisata si este de culoare chihlimbarului, intensitatea culorii depinzand de varietatea si conditiile de cultivare. Aluatul din grau dur este caracterizat printr-un grad mediu de flexibilitate si fermitate ridicata (din cauza prezentei glutenului), fiind astfel perfect pentru producerea de paste, in asa fel incat legea italiana 580 din 1967 stipuleaza ca pastele uscate trebuie fabricate numai cu faina din grau dur. Ingrediente:Faina de grau dur, busuioc 2% (ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice)Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare ( extrudare ) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.

Catre Magazin

SKU: 32350 Categorie: Etichetă:

Descriere

Tagliatelle Cu Busuioc, Bio, 250 gr, Petrasbio la reducere

Tagliatelle Cu Busuioc, Bio, 250 gr, PetrasbioFaina este obtinuta numai din propriile cerealele ecologice cultivate la ferma din Jamu Mare, jud. Timis. Moara este mica, avand o productivitate redusa, asta reprezentand un avantaj, deoarece faina produsa este de calitate superioara si permanent controlata.Graul dur este o varietate a graului folosita in special pentru prepararea de paste. Faina de grau dur este mai grisata si este de culoare chihlimbarului, intensitatea culorii depinzand de varietatea si conditiile de cultivare. Aluatul din grau dur este caracterizat printr-un grad mediu de flexibilitate si fermitate ridicata (din cauza prezentei glutenului), fiind astfel perfect pentru producerea de paste, in asa fel incat legea italiana 580 din 1967 stipuleaza ca pastele uscate trebuie fabricate numai cu faina din grau dur. Ingrediente:Faina de grau dur, busuioc 2% (ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice)Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare ( extrudare ) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.

Asemănător cu Tagliatelle Cu Busuioc, Bio, 250 gr, Petrasbio

Cumpara Tagliatelle Cu Busuioc, Bio, 250 gr, Petrasbio la reducere acum online si ai:

Modalitate de Plata: online cu cardul sau la livrare.
Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.
Produse originale direct de la producător.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

putereaursului.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile putereaursului.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Tagliatelle Cu Busuioc, Bio, 250 gr, Petrasbio

Tagliatelle Cu Busuioc, Bio, 250 gr, PetrasbioFaina este obtinuta numai din propriile cerealele ecologice cultivate la ferma din Jamu Mare, jud. Timis. Moara este mica, avand o productivitate redusa, asta reprezentand un avantaj, deoarece faina produsa este de calitate superioara si permanent controlata.Graul dur este o varietate a graului folosita in special pentru prepararea de paste. Faina de grau dur este mai grisata si este de culoare chihlimbarului, intensitatea culorii depinzand de varietatea si conditiile de cultivare. Aluatul din grau dur este caracterizat printr-un grad mediu de flexibilitate si fermitate ridicata (din cauza prezentei glutenului), fiind astfel perfect pentru producerea de paste, in asa fel incat legea italiana 580 din 1967 stipuleaza ca pastele uscate trebuie fabricate numai cu faina din grau dur. Ingrediente:Faina de grau dur, busuioc 2% (ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice)Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare ( extrudare ) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.

Product SKU: 32350

Product Currency: Ron

Product Price: 7.13

Price Valid Until: 1970-01-01

Product In-Stock: InStock