Madras curry (condiment) – 100 g la reducere

Ingrediente: telina, usturoi, chili, mustar, turmeric, amidon porumb, cuisoare, sare Praful de curry (se pronunta ca’ri), a nu se confunda cu mancarea cu acelasi nume, este numele generic al unui amestec variat de condimente. Praful de curry a fost inventat de catre colonistii englezi din India in incercarea de a cuprinde diversitatea bucatariei indiene intr-un singur mixt. In prezent praful de curry este raspandit in multiple combinatii in intreaga lume. Intrucat nu exista o reteta unica si nici macar una stardard a acestei mixturi care poate cuprinde 10-20 de condimente, e greu de indicat o formula de prezentare unica. Cu toate acestea, din niciun amestec de curry nu lipseste praful de curcuma, cel care da culoarea–mai mult sau mai putin galbena, in functie de restul condimentelor–ale acestui mixt. In functie de sortiment, ingredientele amestecului de curry, sunt fructate, aromate sau iuti. Gustul prafului de curry este dat de condimentele care il compun dar si de proportia lor. Un praf de curry clasic contine, pe langa curcuma, ghimbir, nucsoara, chimion, piper, coriandru, piment si/sau seminte de schinduf. La amestecul de mai sus, in unele zone ale Indiei, se adauga cuisoare, scortisoara, nucsoara, piper de Cayenne si paprika (boia de ardei). Thailandezii, malaiezienii si indonezienii adapteaza curry-ul gusturilor lor adaugandu-i praf de cocos, iarba de lamaie si frunze de curry. Alte amestecuri mai includ faina de legume pentru a da un plus de consistenta prafului de curry. Curry este strans legat de orez. De asemenea, se asezoneaza cu curry mancarurile cu carne, peste si legume. Se simte bine in compania bamelor, legumelor radacinoase dar si cu banane sau mango. Praful de curry se adauga in mancare de la inceput cand se rumeneste in putina grasime (vegetala sau animala). Atentie insa sa nu-l ardeti deoarece devine amar. Dupa rumenire amestecul de curry se stinge cu supa de legume sau carne. Este bun mai ales in amestec cu laptele de cocos, chili, ceapa si usturoi.

Catre Magazin

SKU: 2707 Categorie: Etichetă:

Descriere

Madras curry (condiment) – 100 g

Ingrediente: telina, usturoi, chili, mustar, turmeric, amidon porumb, cuisoare, sare Praful de curry (se pronunta ca’ri), a nu se confunda cu mancarea cu acelasi nume, este numele generic al unui amestec variat de condimente. Praful de curry a fost inventat de catre colonistii englezi din India in incercarea de a cuprinde diversitatea bucatariei indiene intr-un singur mixt. In prezent praful de curry este raspandit in multiple combinatii in intreaga lume. Intrucat nu exista o reteta unica si nici macar una stardard a acestei mixturi care poate cuprinde 10-20 de condimente, e greu de indicat o formula de prezentare unica. Cu toate acestea, din niciun amestec de curry nu lipseste praful de curcuma, cel care da culoarea–mai mult sau mai putin galbena, in functie de restul condimentelor–ale acestui mixt. In functie de sortiment, ingredientele amestecului de curry, sunt fructate, aromate sau iuti. Gustul prafului de curry este dat de condimentele care il compun dar si de proportia lor. Un praf de curry clasic contine, pe langa curcuma, ghimbir, nucsoara, chimion, piper, coriandru, piment si/sau seminte de schinduf. La amestecul de mai sus, in unele zone ale Indiei, se adauga cuisoare, scortisoara, nucsoara, piper de Cayenne si paprika (boia de ardei). Thailandezii, malaiezienii si indonezienii adapteaza curry-ul gusturilor lor adaugandu-i praf de cocos, iarba de lamaie si frunze de curry. Alte amestecuri mai includ faina de legume pentru a da un plus de consistenta prafului de curry. Curry este strans legat de orez. De asemenea, se asezoneaza cu curry mancarurile cu carne, peste si legume. Se simte bine in compania bamelor, legumelor radacinoase dar si cu banane sau mango. Praful de curry se adauga in mancare de la inceput cand se rumeneste in putina grasime (vegetala sau animala). Atentie insa sa nu-l ardeti deoarece devine amar. Dupa rumenire amestecul de curry se stinge cu supa de legume sau carne. Este bun mai ales in amestec cu laptele de cocos, chili, ceapa si usturoi.

Cumpără Madras curry (condiment) – 100 g acum online si ai:

Modalitate de Plata: online cu cardul sau la livrare.
Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.
Produse originale direct de la producator.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

putereaursului.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile putereaursului.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.