Faina de Naut 500gr Solaris la reducere

Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, metoda intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contact cu parti metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o faina cu valoare nutritionala ridicata si un gust foarte placut.Nautul contine proteine si fibre, fier, fosfor, magneziu, Vitamina B 9 (Folat).Proteinele din naut se transforma in corp in aminoacizi, vitali pentru sanatatea tesuturilor din corp. Fibrele mentin colonul sanatos si reduc valorile colesterolului. Magneziul ajuta la mentinerea densitatii osoase.Faina de naut este recomandat pentru a furniza organismului energie si o parte din necesarul de fibre. Pentru sanatatea sistemului vascular si a colonului. In cazuri de densitate osoasa scazuta.Mod de folosire:Faina de naut poate fi folosita la prepararea humusului sau in ghiveciuri, iahnii.Crema de naut: Ingrediente: 200g faina de naut, apa Faina de naut se lasa la inmuiat in 2 cani cu apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, adaugand apa atat cat sa aiba consistenta unei smantani. Se amesteca si de ia de pe foc dupa 10 minute. Se lasa sa se racoreasca si se adauga cateva linguri cu ulei presat la rece si condimente. Se serveste ca si garnitura la orez sau pe felii de paine coapta cu ceapa, marar sau patrunjel, usturoi. Apa de naut: Ingrediente: 50g faina de naut, 100ml apa Se macereaza faiana de naut in apa timp de 24-36 de ore la temperatura camerei. Lichidul se decanteaza si se bea pe stomacul gol. Este recomandata pentru revigorare, reantinerire (in special pentru barbati).

Catre Magazin

SKU: 31368 Categorie: Etichetă:

Descriere

Faina de Naut 500gr Solaris la reducere

Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, metoda intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contact cu parti metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o faina cu valoare nutritionala ridicata si un gust foarte placut.Nautul contine proteine si fibre, fier, fosfor, magneziu, Vitamina B 9 (Folat).Proteinele din naut se transforma in corp in aminoacizi, vitali pentru sanatatea tesuturilor din corp. Fibrele mentin colonul sanatos si reduc valorile colesterolului. Magneziul ajuta la mentinerea densitatii osoase.Faina de naut este recomandat pentru a furniza organismului energie si o parte din necesarul de fibre. Pentru sanatatea sistemului vascular si a colonului. In cazuri de densitate osoasa scazuta.Mod de folosire:Faina de naut poate fi folosita la prepararea humusului sau in ghiveciuri, iahnii.Crema de naut: Ingrediente: 200g faina de naut, apa Faina de naut se lasa la inmuiat in 2 cani cu apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, adaugand apa atat cat sa aiba consistenta unei smantani. Se amesteca si de ia de pe foc dupa 10 minute. Se lasa sa se racoreasca si se adauga cateva linguri cu ulei presat la rece si condimente. Se serveste ca si garnitura la orez sau pe felii de paine coapta cu ceapa, marar sau patrunjel, usturoi. Apa de naut: Ingrediente: 50g faina de naut, 100ml apa Se macereaza faiana de naut in apa timp de 24-36 de ore la temperatura camerei. Lichidul se decanteaza si se bea pe stomacul gol. Este recomandata pentru revigorare, reantinerire (in special pentru barbati).

Asemănător cu Faina de Naut 500gr Solaris

Cumpara Faina de Naut 500gr Solaris la reducere acum online si ai:

Modalitate de Plata: online cu cardul sau la livrare.
Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.
Produse originale direct de la producător.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

putereaursului.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile putereaursului.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Faina de Naut 500gr Solaris

Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, metoda intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contact cu parti metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o faina cu valoare nutritionala ridicata si un gust foarte placut.Nautul contine proteine si fibre, fier, fosfor, magneziu, Vitamina B 9 (Folat).Proteinele din naut se transforma in corp in aminoacizi, vitali pentru sanatatea tesuturilor din corp. Fibrele mentin colonul sanatos si reduc valorile colesterolului. Magneziul ajuta la mentinerea densitatii osoase.Faina de naut este recomandat pentru a furniza organismului energie si o parte din necesarul de fibre. Pentru sanatatea sistemului vascular si a colonului. In cazuri de densitate osoasa scazuta.Mod de folosire:Faina de naut poate fi folosita la prepararea humusului sau in ghiveciuri, iahnii.Crema de naut: Ingrediente: 200g faina de naut, apa Faina de naut se lasa la inmuiat in 2 cani cu apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, adaugand apa atat cat sa aiba consistenta unei smantani. Se amesteca si de ia de pe foc dupa 10 minute. Se lasa sa se racoreasca si se adauga cateva linguri cu ulei presat la rece si condimente. Se serveste ca si garnitura la orez sau pe felii de paine coapta cu ceapa, marar sau patrunjel, usturoi. Apa de naut: Ingrediente: 50g faina de naut, 100ml apa Se macereaza faiana de naut in apa timp de 24-36 de ore la temperatura camerei. Lichidul se decanteaza si se bea pe stomacul gol. Este recomandata pentru revigorare, reantinerire (in special pentru barbati).

Product SKU: 31368

Product Currency: Ron

Product Price: 9.8

Price Valid Until: 1970-01-01

Product In-Stock: InStock