Reduceri!

Amidon Din Cartofi 250gr la reducere

9,91 lei 5,30 lei

Circa 3% din productia mondiala de cartofi se foloseste pentru fabricarea amidonului (circa 2 mil. tone pe an). Amidonul se foloseste nu numai pentru fabricarea produselor alimentare, dar si pentru industria hartiei si cea a textilelor, pentru fabricarea adezivilor si pentru recuperarea uleiurilor minerale brute. Industria amidonului foloseste ca materie prima diverse soiuri de cartofi care contin cel putin 17% amidon. Tuberculii se spala si se trec printr-o toba abraziva unde sunt transformati intr-o pasta. Pasta se trece apoi prin site rotative pentru a separa fibrele de laptele de amidon, care pe langa amidon mai contine alte substante solubile cum ar fi zaharuri simple, proteine, acizi si substante minerale. Laptele de amidon este purificat prin trecerea sa prin separatoare centrifugale continue (hidrocicloane) si site fine. Laptele de amidon purificat este apoi deshidratat, uscat si prin pulverizare este transformat in pulbere de amidon. Dintre amidonurile alimentare folosite in mod curent, amidonul de cartofi are particule de dimensiuni mari (5 – 100 microni). Fata de celelalte amidonuri din cereale, amidonul din cartofi are un continut foarte mic de lipide si glucide, transformandu-se in pasta la temperaturi mai mici, iar pasta respectiva este mult mai clara. Pe de alta parte vascozitatea solutiei de amidon de cartofi este foarte mare. Continutul foarte scazut de proteine si grasimi din amidonul de cartofi determina un gust mult mai putin amidonos, iar tendinta de a spuma este redusa. In contrast cu gradul relativ scazut de polimerizare a amilozei din amidonurile din cereale, care tind sa retrogradeze rapid (devin insolubile si duc la invechirea produselor de panificatie) amidonul din cartofi contin o amiloza cu masa moleculara mai mare, care interfera cu procesul de retrogradare. Ca orice alt tip de amidon si cel din cartofi poate fi modificat sau prin pregelatinizare poate deveni solubil. De aceea se gaseste sub numeroase forme care se pot folosi in industria alimentara si nealimentara. Mod de administrare: Este recomandat pentru orice preparat culinar

Catre Magazin

SKU: 31136 Categorie: Etichetă:

Descriere

Amidon Din Cartofi 250gr la reducere

Circa 3% din productia mondiala de cartofi se foloseste pentru fabricarea amidonului (circa 2 mil. tone pe an). Amidonul se foloseste nu numai pentru fabricarea produselor alimentare, dar si pentru industria hartiei si cea a textilelor, pentru fabricarea adezivilor si pentru recuperarea uleiurilor minerale brute. Industria amidonului foloseste ca materie prima diverse soiuri de cartofi care contin cel putin 17% amidon. Tuberculii se spala si se trec printr-o toba abraziva unde sunt transformati intr-o pasta. Pasta se trece apoi prin site rotative pentru a separa fibrele de laptele de amidon, care pe langa amidon mai contine alte substante solubile cum ar fi zaharuri simple, proteine, acizi si substante minerale. Laptele de amidon este purificat prin trecerea sa prin separatoare centrifugale continue (hidrocicloane) si site fine. Laptele de amidon purificat este apoi deshidratat, uscat si prin pulverizare este transformat in pulbere de amidon. Dintre amidonurile alimentare folosite in mod curent, amidonul de cartofi are particule de dimensiuni mari (5 – 100 microni). Fata de celelalte amidonuri din cereale, amidonul din cartofi are un continut foarte mic de lipide si glucide, transformandu-se in pasta la temperaturi mai mici, iar pasta respectiva este mult mai clara. Pe de alta parte vascozitatea solutiei de amidon de cartofi este foarte mare. Continutul foarte scazut de proteine si grasimi din amidonul de cartofi determina un gust mult mai putin amidonos, iar tendinta de a spuma este redusa. In contrast cu gradul relativ scazut de polimerizare a amilozei din amidonurile din cereale, care tind sa retrogradeze rapid (devin insolubile si duc la invechirea produselor de panificatie) amidonul din cartofi contin o amiloza cu masa moleculara mai mare, care interfera cu procesul de retrogradare. Ca orice alt tip de amidon si cel din cartofi poate fi modificat sau prin pregelatinizare poate deveni solubil. De aceea se gaseste sub numeroase forme care se pot folosi in industria alimentara si nealimentara. Mod de administrare: Este recomandat pentru orice preparat culinar

Asemănător cu Amidon Din Cartofi 250gr

Cumpara Amidon Din Cartofi 250gr la reducere acum online si ai:

Modalitate de Plata: online cu cardul sau la livrare.
Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.
Produse originale direct de la producător.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

putereaursului.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile putereaursului.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Amidon Din Cartofi 250gr

Circa 3% din productia mondiala de cartofi se foloseste pentru fabricarea amidonului (circa 2 mil. tone pe an). Amidonul se foloseste nu numai pentru fabricarea produselor alimentare, dar si pentru industria hartiei si cea a textilelor, pentru fabricarea adezivilor si pentru recuperarea uleiurilor minerale brute. Industria amidonului foloseste ca materie prima diverse soiuri de cartofi care contin cel putin 17% amidon. Tuberculii se spala si se trec printr-o toba abraziva unde sunt transformati intr-o pasta. Pasta se trece apoi prin site rotative pentru a separa fibrele de laptele de amidon, care pe langa amidon mai contine alte substante solubile cum ar fi zaharuri simple, proteine, acizi si substante minerale. Laptele de amidon este purificat prin trecerea sa prin separatoare centrifugale continue (hidrocicloane) si site fine. Laptele de amidon purificat este apoi deshidratat, uscat si prin pulverizare este transformat in pulbere de amidon. Dintre amidonurile alimentare folosite in mod curent, amidonul de cartofi are particule de dimensiuni mari (5 - 100 microni). Fata de celelalte amidonuri din cereale, amidonul din cartofi are un continut foarte mic de lipide si glucide, transformandu-se in pasta la temperaturi mai mici, iar pasta respectiva este mult mai clara. Pe de alta parte vascozitatea solutiei de amidon de cartofi este foarte mare. Continutul foarte scazut de proteine si grasimi din amidonul de cartofi determina un gust mult mai putin amidonos, iar tendinta de a spuma este redusa. In contrast cu gradul relativ scazut de polimerizare a amilozei din amidonurile din cereale, care tind sa retrogradeze rapid (devin insolubile si duc la invechirea produselor de panificatie) amidonul din cartofi contin o amiloza cu masa moleculara mai mare, care interfera cu procesul de retrogradare. Ca orice alt tip de amidon si cel din cartofi poate fi modificat sau prin pregelatinizare poate deveni solubil. De aceea se gaseste sub numeroase forme care se pot folosi in industria alimentara si nealimentara. Mod de administrare: Este recomandat pentru orice preparat culinar

Product SKU: 31136

Product Currency: Ron

Product Price: 5.3

Price Valid Until: 1970-01-01

Product In-Stock: InStock