Amestec Faina Fara Gluten Barbara 1kg la reducere

Ingrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zahar. Paine fara gluten din faina Barbara Ingrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute. Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute. Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.Barbara mix faina pentru paine x 1kgIngrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zaharReteta Paine fara gluten din faina BarbaraIngrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute. Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute. Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.

Catre Magazin

SKU: 33120 Categorie: Etichetă:

Descriere

Amestec Faina Fara Gluten Barbara 1kg la reducere

Ingrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zahar. Paine fara gluten din faina Barbara Ingrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute. Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute. Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.Barbara mix faina pentru paine x 1kgIngrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zaharReteta Paine fara gluten din faina BarbaraIngrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute. Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute. Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.

Asemănător cu Amestec Faina Fara Gluten Barbara 1kg

Cumpara Amestec Faina Fara Gluten Barbara 1kg la reducere acum online si ai:

Modalitate de Plata: online cu cardul sau la livrare.
Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.
Produse originale direct de la producător.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

putereaursului.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile putereaursului.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Amestec Faina Fara Gluten Barbara 1kg

Ingrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zahar. Paine fara gluten din faina Barbara Ingrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute. Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute. Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.Barbara mix faina pentru paine x 1kgIngrediente:amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibra din sfecla de zaharReteta Paine fara gluten din faina BarbaraIngrediente:250g mix paine Barbara, 340ml lapte sau 320ml apa,20g drojdie, 20g zahar, chimen macinat, sare.Prepararea aluatului: 20g drojdie, 20g zahar,2 linguri de faina si 100ml lapte caldut (sau apa)Mod de preparareSe mixeaza cu aparatul pana se omogenizeaza dupa care la temperatura camerei lasam 15 minute sa dospeasca.Prepararea painii: In faina ramasa amestecam sarea si chimenul, peste aceste turnamaluatul si restul de lapte (sau apa), amestecam totul cu mixerul (3-4minute) si lasam la dospit 10-15minute. Pe urma materialul primit se aseaza intr-o tava unsa si se pune la copt la 200C timp de 35-40minute. Painea coapta se scoate din tava , se raceste, dupacare se tine la racoare si se consuma in 3-4 zile.

Product SKU: 33120

Product Currency: Ron

Product Price: 17.24

Price Valid Until: 1970-01-01

Product In-Stock: InStock