Acid Hialuronic 1gr Mayam la reducere

Produs obtinut biotehnologic din surse vegetale prin procese de fermentatie. Acidul hialuronic se regaseste in mod natural in diferite zone ale corpului uman: piele, fluidele articulatiilor, tesuturile conjunctive. Este un glicozaminoglican, unul dintre cele mai importante elemente extracelulare pe langa elastina si colagen. Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage si retine o cantitate mare de apa, aceasta capacitate, printre altele, confera volum si elasticitate pielii. Odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de acid hialuronic in piele scade treptat. Acidul hialuronic aplicat pe piele nu patrunde adanc si nu inlocuieste acidul hialuronic prezent in organism. Ca activ cosmetic, acidul hialuronic este apreciat pentru capacitatea sa excepţionala de a retine si atrage apa, este hidratant si umectant, ajuta la redensificare, uniformizarea si netezirea pielii, diminuand aspectul ridurilor si a liniilor fine. Ingrediente (INCI): sodium hyaluronate Proprietatile acidului hialuronic hidratant forte, umectant, retine apa in piele confera efect de umplere a liniilor si ridurilor fine refermizant si tensor, tonifica stratul superior al pielii redensifica si restructureaza tesutul cutanat protector impotriva deshidratarii catifelant, netezeste pielea anti-age, antirid bland, bine tolerat de piele. La ce va poate ajuta orice tip de ten poate beneficia de virtutile acidului hialuronic la aparitia primelor riduri ingrijirea pielii mature, imbatranite, ridate ingrijirea tenului uscat, deshidratat, afectat de descuamari intarzierea procesului de formare a ridurilor in tratamente anti-aging, de lifting si refermizare ingrijirea conturului ochilor ingrijirea bustului ingrijirea pielii sensibile, fragile ingrijirea pielii afectate de psoriazis si eczeme, iritatii. Cum se foloseste in cosmetica este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice dozaj indicativ: 0.1 – 1% este solubil in apa, isolubil in uleiuri ca ingredient in prepararea cosmeticelor, adaugat la cel mult 40°C, in emulsii se adauga la faza finala acidul hialuronic poate fi adaugat ca ingredient in compozitii precum: creme, seruri, lotiuni, tonere, geluri, masti se poate include si intr-o baza de crema. Mod de operare: Daca se prepara un toner, gel sau ser apos, acidul hialuronic se presara treptat peste apa, care intre timp se amesteca energic, fie cu un tel fie cu mixerul. Se continua omogenizarea pana la dispersarea completa. Daca raman nedizolvate cateva granule sau ”norisori”, acestea se vor dispersa in scurt timp (varianta HMW tinde sa formeze aglomerari, se va insista cu amestecarea compozitiei pana la dispersarea lor) Atunci cand se adauga intr-o crema emulsionata, acidul hialuronic se presara peste compozitie la faza finala si se amesteca temeinic, pana cand se obtine un preparat omogen Ca ingredient intr-o baza de crema, se adauga la rece. Se presara treptat peste compozitie si se amesteca temeinic.

Catre Magazin

SKU: 38708 Categorie: Etichetă:

Descriere

Acid Hialuronic 1gr Mayam la reducere

Produs obtinut biotehnologic din surse vegetale prin procese de fermentatie. Acidul hialuronic se regaseste in mod natural in diferite zone ale corpului uman: piele, fluidele articulatiilor, tesuturile conjunctive. Este un glicozaminoglican, unul dintre cele mai importante elemente extracelulare pe langa elastina si colagen. Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage si retine o cantitate mare de apa, aceasta capacitate, printre altele, confera volum si elasticitate pielii. Odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de acid hialuronic in piele scade treptat. Acidul hialuronic aplicat pe piele nu patrunde adanc si nu inlocuieste acidul hialuronic prezent in organism. Ca activ cosmetic, acidul hialuronic este apreciat pentru capacitatea sa excepţionala de a retine si atrage apa, este hidratant si umectant, ajuta la redensificare, uniformizarea si netezirea pielii, diminuand aspectul ridurilor si a liniilor fine. Ingrediente (INCI): sodium hyaluronate Proprietatile acidului hialuronic hidratant forte, umectant, retine apa in piele confera efect de umplere a liniilor si ridurilor fine refermizant si tensor, tonifica stratul superior al pielii redensifica si restructureaza tesutul cutanat protector impotriva deshidratarii catifelant, netezeste pielea anti-age, antirid bland, bine tolerat de piele. La ce va poate ajuta orice tip de ten poate beneficia de virtutile acidului hialuronic la aparitia primelor riduri ingrijirea pielii mature, imbatranite, ridate ingrijirea tenului uscat, deshidratat, afectat de descuamari intarzierea procesului de formare a ridurilor in tratamente anti-aging, de lifting si refermizare ingrijirea conturului ochilor ingrijirea bustului ingrijirea pielii sensibile, fragile ingrijirea pielii afectate de psoriazis si eczeme, iritatii. Cum se foloseste in cosmetica este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice dozaj indicativ: 0.1 – 1% este solubil in apa, isolubil in uleiuri ca ingredient in prepararea cosmeticelor, adaugat la cel mult 40°C, in emulsii se adauga la faza finala acidul hialuronic poate fi adaugat ca ingredient in compozitii precum: creme, seruri, lotiuni, tonere, geluri, masti se poate include si intr-o baza de crema. Mod de operare: Daca se prepara un toner, gel sau ser apos, acidul hialuronic se presara treptat peste apa, care intre timp se amesteca energic, fie cu un tel fie cu mixerul. Se continua omogenizarea pana la dispersarea completa. Daca raman nedizolvate cateva granule sau ”norisori”, acestea se vor dispersa in scurt timp (varianta HMW tinde sa formeze aglomerari, se va insista cu amestecarea compozitiei pana la dispersarea lor) Atunci cand se adauga intr-o crema emulsionata, acidul hialuronic se presara peste compozitie la faza finala si se amesteca temeinic, pana cand se obtine un preparat omogen Ca ingredient intr-o baza de crema, se adauga la rece. Se presara treptat peste compozitie si se amesteca temeinic.

Asemănător cu Acid Hialuronic 1gr Mayam

Cumpara Acid Hialuronic 1gr Mayam la reducere acum online si ai:

Modalitate de Plata: online cu cardul sau la livrare.
Livrare: Transport in toata Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.
Produse originale direct de la producător.

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

putereaursului.ro nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților putereaursului.ro ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile putereaursului.ro și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Acid Hialuronic 1gr Mayam

Produs obtinut biotehnologic din surse vegetale prin procese de fermentatie. Acidul hialuronic se regaseste in mod natural in diferite zone ale corpului uman: piele, fluidele articulatiilor, tesuturile conjunctive. Este un glicozaminoglican, unul dintre cele mai importante elemente extracelulare pe langa elastina si colagen. Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage si retine o cantitate mare de apa, aceasta capacitate, printre altele, confera volum si elasticitate pielii. Odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de acid hialuronic in piele scade treptat. Acidul hialuronic aplicat pe piele nu patrunde adanc si nu inlocuieste acidul hialuronic prezent in organism. Ca activ cosmetic, acidul hialuronic este apreciat pentru capacitatea sa excepţionala de a retine si atrage apa, este hidratant si umectant, ajuta la redensificare, uniformizarea si netezirea pielii, diminuand aspectul ridurilor si a liniilor fine. Ingrediente (INCI): sodium hyaluronate Proprietatile acidului hialuronic hidratant forte, umectant, retine apa in piele confera efect de umplere a liniilor si ridurilor fine refermizant si tensor, tonifica stratul superior al pielii redensifica si restructureaza tesutul cutanat protector impotriva deshidratarii catifelant, netezeste pielea anti-age, antirid bland, bine tolerat de piele. La ce va poate ajuta orice tip de ten poate beneficia de virtutile acidului hialuronic la aparitia primelor riduri ingrijirea pielii mature, imbatranite, ridate ingrijirea tenului uscat, deshidratat, afectat de descuamari intarzierea procesului de formare a ridurilor in tratamente anti-aging, de lifting si refermizare ingrijirea conturului ochilor ingrijirea bustului ingrijirea pielii sensibile, fragile ingrijirea pielii afectate de psoriazis si eczeme, iritatii. Cum se foloseste in cosmetica este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice dozaj indicativ: 0.1 - 1% este solubil in apa, isolubil in uleiuri ca ingredient in prepararea cosmeticelor, adaugat la cel mult 40°C, in emulsii se adauga la faza finala acidul hialuronic poate fi adaugat ca ingredient in compozitii precum: creme, seruri, lotiuni, tonere, geluri, masti se poate include si intr-o baza de crema. Mod de operare: Daca se prepara un toner, gel sau ser apos, acidul hialuronic se presara treptat peste apa, care intre timp se amesteca energic, fie cu un tel fie cu mixerul. Se continua omogenizarea pana la dispersarea completa. Daca raman nedizolvate cateva granule sau ”norisori”, acestea se vor dispersa in scurt timp (varianta HMW tinde sa formeze aglomerari, se va insista cu amestecarea compozitiei pana la dispersarea lor) Atunci cand se adauga intr-o crema emulsionata, acidul hialuronic se presara peste compozitie la faza finala si se amesteca temeinic, pana cand se obtine un preparat omogen Ca ingredient intr-o baza de crema, se adauga la rece. Se presara treptat peste compozitie si se amesteca temeinic.

Product SKU: 38708

Product Currency: Ron

Product Price: 15.53

Price Valid Until: 1970-01-01

Product In-Stock: InStock